Sahlin, Wetterstrand och Schyman

Några av Sveriges mäktigaste kvinnor har klivit av sina partiledarposter och står redo att möta nya utmaningar. För första gången någonsin samlades Mona Sahlin, Maria Wetterstrand och Gudrun Schyman för ett samtal om maktens strukturer i Sverige. Samtalet leddes bland annat av Sofia Karlsson från Moderator.se och hölls på Rival i Stockholm 20 augusti.

Tjejjouren.se

Sveriges alla tjejjourer samlades för stormöte för att diskutera och ta beslut om deras gemensamma satsning tjejjouren.se  Sofia Karlsson var mötesledare och moderator och bidrog till att mötet blev en succé.

”Förtroendekris i Svenska Kyrkan”

Sofia Karlsson var moderator för lunchseminariet ”Förtroendekris i Svenska Kyrkan” som arrangerandes i samband med kyrkomötet 2008. Deltagare bland annat ärkebiskopen Anders Wejryd.

Kyrka

Hur tas akademikernas kunskap tillvara?

Sofia Karlsson modererade samtal om akademikers kunskap och  överutbildning som Saco anordnade under Almedalen 2008. Medverkade gjorde bland annat
Anna Ekström,  dåvarnde Sacos ordförande, Irene Wennemo, dåvarnade  LO:s näringpolitiska chef, och Jens Spendrup, VD för Spendrups Bryggeri.