ACCT

Det medicintekniska företaget Wellspect Helth Care har vid två tillfällen samlat världsledande professorer och doktorer i Göteborg för ett två dagars symposium. (I mars 2017 samt i november 2018). Vid båda dessa tillfällen var Frida Zetterström moderator och ledde konferenserna med säker hand. Då deltagarna var från hela världen hölls allt på engelska och Frida balanserade de stundtals tunga ämnena väl med värme, humor och personlighet.

Kick off för Serneke

Under en heldag i oktober 2018 höll entreprenadföretaget Serneke kick off på hotell Steam i Västerås. Dagen bestod dels i en regelrätt konferens med föreläsningar och paneldebatter, dels i en workshop del där samtliga 400 deltagare aktiverades, och dels i en middag med prisutdelning och underhållning på kvällen. Frida Zetterström var mycket uppskattad moderator och konferencier under hela dagen och kvällen samt under workshopen. Uppdraget innefattade allt från att intervjua ledningsgruppen på scenen till att dela ut ”Serneke Awards” på kvällen.

Volvo Ocean Race

När världens främst jorden-runt-kappsegling, Volvo Ocean Race, kommer till Göteborg – då är det fest! Under både målgången 2015 och under stop over 2018 stod Göteborg som värdstad och vid båda tillfällena var Frida Zetterström officiell konferencier på stora scenen samt kommentator på bryggan. Artister så som Samir & Victor, Mikael Rickfors, Miriam Bryant och Göteborgs Symfoniker uppträdde och världens främsta seglare tävlade på vattnet. Frida guidade folkfestens tusentals besökare genom både konsertkvällarna och seglingarna och växlade ledigt och engagerat mellan de båda rollerna som seglingskunnig kommentator och medryckande konferencier.